MyVendo Priser

Markedsføring uden at du skal røre en finger!

Promotion og reklamegaver, markedsføring og synlighed på nettet.

MYVENDO er netguiden hvor du kan markedsføre reklamegaver, firmatøj, B2B gaver, erhvervsbeklædning og tusindvis af forskellige reklameprodukter. Nu har vi gjort det endnu lettere for dig at markedsføre dine produkter og din virksomhed. Du vælger en profil, og vi gør alt arbejdet for dig. Vi uploader dine produkter. Vi skriver SEO tekster og beskrivelser så dine produkter kan findes.
ONLINE MARKEDSFØRING TIL LAV PRIS, UDEN AT RØRE EN FINGER.
SÅ LET ER DET:
Du sender os billeder, varenumre, varenavn og eventuelle vigtige keywords, så klarer vi resten, og vi sørger for online markedsføring af din virksomhed, dine produkter og dit website.
Her finder du MyVendo priser og abonnemnetsoplysninger, på de muligheder du har for online markedsføringen af dine produkter, dit website og din virksomhed!


OPRET DIN PROFIL NU
 

VI HJÆLPER DIG MED AT FÅ DEN BEDSTE ONLINE  PROFIL TIL MARKEDSFØRING AF DIN VIRKSOMHED:FREMHÆVNINGER:
Du kan vælge en fremhævning af et produkt, hvilket betyder at dit produkt vises først. Alle fremhævninger vises random.
For at øge visninger af fremhævede produkter, er der begrænsninger på antallet af fremhævninger pr. uge.
Pris kr. 1500,00 pr. produkt, for 2 ugers fremhævning.
_________________________________________

FOTOSERVICE:
Mangler du billeder til oplægning, kan vi tilbyde packshots på professionelt atelier. Du sender produkterne til os, med angivelse af produktnavn.
Minimum 10 packshots pr. opgave.
Priser:
10 packshots kr. 200,00 pr. stk.
Ved større opgaver giver vi gerne et godt tilbud.

Alle billeder leveres optimeret til MyVendo visning, og uploades til WETRANSFER.COM, hvorfra du selv downloader dem. Dine produkter returneres med GLS, med mindre andet er aftalt. Returfragt faktureres.
_________________________________________

GRATIS TELEFONSUPPORT:
Har du spørgsmål til brugen af MyVendo, eller har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at ringe på +45 2720 0508. Telefonsupport er gratis.
_________________________________________

GENERELT:
Alle priser er eksklusiv moms og eventuelt fragt. Betalingsbetingelser er 8 dage netto, og abonnementer betales for 12 måneder, én gang årligt. Vi henviser i øvrigt til vore normale betalingsbetingelser, som kan ses ved oprettelse af abonnement.
Top