Hvad er MyVendo?

MyVendo - showroom for promotion og B2B markedet!

Som en del af din B2B promotion strategi, skal du have et showroom på Myvendo. Du får markedsføring af din website gennem digital marketing, og kunder der har brug for promotion aktiviteter eller events, B2B gaver eller firmatøj med logo, kan se dine udvalgte marketing produkter, og kontakte dig for et tilbud. Promotion koordinatorer bruger Myvendo til at finde de mest spændende B2B produkter til markedsføring og promotion.
 

Synlighed Online på MyVendo!

B2B digital marketing, og synlighed på nettet. Markedsføring der virker afhænger af om dine B2B produkter kan findes blandt millioner af andre produkter. Myvendo er dit digitale showroom, hvor du får markedsføring af din hjemmeside, og hvor du kan markedsføre et nyt produkt. Du kan skrive gode tekster og vi sørger for SEO optimering.
Du kan øge din synlighed online ved at dele dine produkter på de sociale medier. Det giver dig markedsføring på Facebook, Linked in og Pinterest ligesom du kan maile et produkt direkte fra produktsiden.
Så uanset hvor stort dit markedsføringsbudget er, skal du tænke Myvendo ind i din markedsføringsplan, så du får større synlighed på nettet.Søg promotion produkter på MyVendo!

Søger du et produkt på forskellige søgemaskiner, får du et uoverskueligt antal hits på hjemmesider, og du er nødt til at se hver eneste hjemmeside for at få et overblik.
På Myvendo kan du søge blandt tusindvis af B2B produkter, promotion gaver og marketing, ligesom du kan få overblik over promotion firmaer, som kan levere de produkter du har brug for til promotion aktiviteter og events. B2B julegaver, firmatøj med logo og andre produkter der passer ind i din markedsføringsplan finder du her på Myvendo.
Promotiongaver og B2B produkter kan du søge på mange forskellige værdier, så som produktnavn, farver, produkttype, beskrivelse, varemærke eller du kan se et udvalg af produkter sorteret efter anvendelse / kategori.
Det er en fordel for dig når du skal lave en markedsføringsplan idet du kan oprette lister på forskellige events og tilføje de spændende produkter til dine lister.
 

Hvem bruger MyVendo Promotion guide?

Alle der arbejder med promotion produkter! Myvendo giver dig overblik over promotionprodukter. Uanset om du er producent af promotion produkter, forhandler af B2Bgaver, eller du er promotion koordinator og indkøber promotion gaver eller produkter til events og marketing, finder du et stort udvalg specielt indenfor B2B markedet. Er du et promotion firma, får du stor synlighed online, på google, og du skaber link building til din egen webside.
Markedsføring af et nyt produkt, B2B digital marketing, og deling af dine produkter på sociale medier. På Myvendo finder køber og sælger hinanden.MyVendo funktioner gør promotion og marketing let!


Når du kommer ind på Myvendo kan du scrolle ned igennem et feed af mangfoldige promotionprodukter, og du kan lade dig inspirere til din næste promotionkampagne. Søger du et bestemt produkt har du mange søgemuligheder. Promotiongaver og B2B produkter kan søges på produktnavn, farver, produkttype, beskrivelse, varemærke eller du kan se et udvalg af produkter sorteret efter anvendelse / kategori.
Det er en fordel for dig når du skal lave en markedsføringsplan idet du kan oprette lister på forskellige events og tilføje de spændende produkter til dine lister.
 

Arbejder du med marketing og promotion skal du på MyVendo!

Uanset om du forbruger, forhandler eller producerer marketing og promotion produkter skal du være på MyVendo.
Du får hurtig tilgang til produkter, nye ideer og nem indgang til branchen.
Du får nyhedsbreve med relevante branchenyheder produktnyheder og ideer.
Du får ekstra markedsføring af din forretning, synlighed i markedet og målrettet eksponering.
Du får overblik over leverandører og forhandlere, nem produktvisning og ingen støj i søgninger.
Du får hurtig eksponering af nyheder, med mulighed for deling på sociale medier.

Se mere information om de forskellige profiler her.


 

MyVendo er en netguide, hvor virksomheder kan få inspiration, og søge produkter til markedsføring af virksomheden.

På MYVENDO er alle former for markedsføring, reklameprodukter, firmagaver, uniformer, firmatøj, julegaver, reklamegaver,
giveaways og B2B gaver samlet under et.

Hvis du ved hvad du vil have, skal du bare søge på MYVENDO. Savner du gode ideer, bladrer du blot igennem produkterne, og på MYVENDO finder nemt inspiration mellem tusindvis af reklamegaver, firmatøj, erhvervsbeklædning og B2B gaver. MYVENDO giver dig overblik over alle de spændende produkter der findes, varianter af et enkelt produkt, fra forskellige leverandører. Samtidig får du oplysninger om forhandlere af de enkelte produkter, og kan kontakte dem direkte.
MyVendo er skabt som en business 2 business service, til formidling af ideer, produktinformation og kontakter. Du kan finde spændende produkter og ideer til markedsføring, og med ét klik kontakte forhandleren, og få et godt tilbud. 

 

MyVendo er optimeret til  ● smartphones ● tablets ● pc ● mac

Reklameprodukter handler om gode ideer!

Som bruger får du på MyVendo mulighed for at søge produkter til markedsføring, firmatøj og events, f.eks. hvis du skal udstille på en messe, eller din virksomhed skal finde lækre julegaver til kunder og personale. Alle de gode ideer vises i en visning, og på hvert produkt
kan du med et klik finde oplysning om forhandler af produktet. MyVendo er også dit stærkeste værktøj, til udvælgelse og sortering af
ideer, produkter og ydelser.
Du kan oprette og navngive lister, hvor du kan samle alle de produkter, du kan lide. Listerne er et super værktøj, hvor du har mulighed
for at gemme produkter til forskellige aktiviteter.
Skal du udstille på messe, laver du en MESSELISTE, planlægger du et kickoff arrangement, laver du en KICKOFF liste, og så videre.
Du kan oprette alle de lister, du har lyst til.

Målrettet markedsføring af reklameprodukter!

Som forhandler får du på MyVendo mulighed for at være synlig i et forum, der er helt koncentreret omkring promotion produkter
og markedsføring. Når du er oprettet som forhandler, på MyVendo, kan dine leverandører tilføje dig som forhandler af deres produkter. Kunder kan se dig som forhandler, de kan kontakte dig på de produkter, hvor du er opført som forhandler. Har du valgt abonnement,
vises dine egne produkter på din kontaktside, samtidig med at de vises random i MyVendo. Du får også adgang til en overordnet statistik, samt en detaljeret produktstatistik i excel.
På MyVendo kan du kan oprette og navngive lister. Listerne er et super værktøj, hvor du f.eks. kan samle en produktpræsentation
til dine kunder. Du kan oprette alle de lister, du har lyst til.
Fordele:
øget salg ● nye kunder ● synlighed i markedet ● kunder får ingen støj i søgninger ● eksponeres målrettet overfor kunder ●
nem produktsøgning.

Skab efterspørgsel af dine produkter!

Som producent får du på MyVendo mulighed for skabe efterspørgsel på dine produkter, og samtidig oplyse om
forhandler, eller henvise til forhandler. Dine produkter bliver synlige i et forum, der er helt koncentreret omkring promotion og markedsføring. Opretter du dig som producent på MyVendo, kommer du automatisk på FORHANDLERoversigten, med angivelse af at du er PRODUCENT. Du kan tilføje dine forhandlere på dine produkter, eller du kan henvise til forhandlere.
Når du er oprettet som producent, vises dine produkter på din kontaktside, samtidig med at de vises random i MyVendo.
Du får også adgang til en overordnet statistik, samt en detaljeret produktstatistik i excel.
På MyVendo kan du kan oprette og navngive lister. Listerne er et super værktøj, hvor du f.eks. kan samle en produktpræsentation til dine forhandlere, nyheder på messer, specielle aktivitetsprodukter, og hvad du ellers kan finde på! Du kan oprette alle de lister, du har lyst til.
Fordele:
øget salg ● synlighed i markedet ● målrettet eksponering ● nem produktvisning ● ingen støj i søgninger ●
hurtig eksponering af nyheder, med mulighed for deling på sociale medier ● hurtig respons på interesse for et produkt ● nem indgang
til branchen.

Top